GRADSKA OPŠTINA STARI GRAD JE PODRŽALA REALIZACIJU PROJEKTA

Gradska opština Stari grad 2017. godine otvorila je vrata svoje Velike sale i dala je na korišćenje svim studentskim i omladinskim organizacijama za održavanje radionica i edukativnih manifestacija, uz poruku da mladima ništa ne sme da stoji na putu ka obrazovanju i usavršavanju.

Ove godine u periodu od 10. do 19. jula predstavnici organizacije BEST kao i učesnici Letnjeg akademskog seminara imali su priliku da svečane trenutke obeleže u prostorijama Gradske opštine Stari grad.

Ceremonijom svečanog otvaranja, koja je 11. jula održana u prostorijama opštine Stari grad, zvanično je otpočeo projekat. Seminar je tokom 10 dana trajanja kroz edukativne i društvene aktivnosti učesnicima pružio priliku da prošire svoja znanja i steknu kontakte sa kolegama sa drugih univerziteta.

image

U Velikoj sali opštine održana je 13. jula panel diskusija pod nazivom „Protetika – pogled u prošlost i korak u budućnost“ koja je bila namenjena svim zainteresovanim studentima. Kroz neformalni razgovor sa panelistima, učesnici su saznali nešto više o razvoju protetike kroz istoriju kao i o budućim pravcima razvoja ove oblasti inženjerstva.

image

Nakon položenog završnog ispita, opština Stari grad je ugostila učesnike Seminara na ceremoniji svečanog zatvaranja projekta, gde su im uručeni sertifikati o pohađanju seminara. Nakon zvaničnog dela, usledio je koktel kojim je seminar zvanično zatvoren.

image

Zahvaljujemo se Gradskoj opštini Stari grad na ukazanom gostoprimstvu!

image