A1 JE SREBRNI POKROVITELJ LETNJEG AKADEMSKOG SEMINARA

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji u Srbiji unapređuje tržište telekomunikacija, kreirajući najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu.

A1 Srbija je prisutna na tržištu Srbije od 2007. godine, kada je započela poslovanje kao najveća grinfild investicija, sa do sada uloženih više od milijardu evra i najmlađi mobilni operater u Srbiji. Posvećena negovanju i razvoju interne kulture i svojih zaposlenih, A1 Srbija je nosilac Family Friendly sertifikata u Srbiji. Blizu 1.500 naših zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

Biti deo velike grupacije za nas znači više prilika za razvoj, internacionalnu saradnju i jedinstveno iskustvo pripadnosti kompaniji koja podstiče inovacije, pozitivne promene na tržištu, ali i pozitivne promene u zajednici. A1 Srbija veruje da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da uz pomoć tehnologije ta moć zaista može preoblikovati naša iskustva i učiniti svet boljim mestom. A1 Srbija teži da bude operator u kog se uvek možete pouzdati i aktivno doprinosi sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Sa idejom da naš radni prostor bude naš drugi dom, konstantno podstičemo kulturu otvorene i dvosmerne komunikacije, međusobne podrške kako u poslovnim situacijama, tako i u onim van radne sredine. Radimo vredno i posvećeno, ali volimo i da se dobro zabavljamo. Atmosfera rada u A1 Srbija inspirativna je, obojena smehom, kvalitetnim druženjem, konstatnim učenjem i razmenom znanja. Naša najveća vrednost su naši ljudi. Vodimo računa o potrebama naših zaposlenih, osmislili smo različite pogodnosti i aktivnosti zahvaljujući kojima smo i zvanično prepoznati kao kompanija koja pruža veliku podršku zaposlenima i njihovim porodicama. Fleksibilno radno vreme, rad van kancelarije, briga o zdravlju, uslovi koji omogućavaju roditeljima da lakše usklade poslovne i privatne obaveze, samo su neke od pogodnosti koje A1 Srbija nudi.

Sve otvorene pozicije možeš naći na https://jobs.a1.com/sr/prijavi-se/

Možda baš tebe tražimo. Iskoristi priliku i postani deo druge priče.