A1 JE SREBRNI POKROVITELJ LETNJEG AKADEMSKOG SEMINARA

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji u Srbiji unapređuje tržište telekomunikacija, kreirajući najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu.

A1 Srbija je prisutna na tržištu Srbije od 2007. godine, kada je započela poslovanje kao najveća grinfild investicija, sa do sada uloženih više od milijardu evra i najmlađi mobilni operater u Srbiji. Posvećena negovanju i razvoju interne kulture i svojih zaposlenih, A1 Srbija je nosilac Family Friendly sertifikata u Srbiji. Blizu 1.500 naših zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

Biti deo velike grupacije za nas znači više prilika za razvoj, internacionalnu saradnju i jedinstveno iskustvo pripadnosti kompaniji koja podstiče inovacije, pozitivne promene na tržištu, ali i pozitivne promene u zajednici. A1 Srbija veruje da svaki pojedinac ima moć da napravi velike promene i da uz pomoć tehnologije ta moć zaista može preoblikovati naša iskustva i učiniti svet boljim mestom. A1 Srbija teži da bude operator u kog se uvek možete pouzdati i aktivno doprinosi sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Pored toga, dodatna dva akademska sata rezervisana su za soft skills treninge koje će održati predstavnici kompanija pokrovitelja, a tu je i panel diskusija koji će održati predstavnici udruženja osoba sa invaliditetom kako bi učesnici iz prve ruke mogli da saznaju šta je ono što inženjeri treba da kreiraju, odnosno kako se prema potrebama osoba sa invaliditetom izrađuju ovakva visoko-tehnološka rešenja.

Sa idejom da naš radni prostor bude naš drugi dom, konstantno podstičemo kulturu otvorene i dvosmerne komunikacije, međusobne podrške kako u poslovnim situacijama, tako i u onim van radne sredine. Radimo vredno i posvećeno, ali volimo i da se dobro zabavljamo. Atmosfera rada u A1 Srbija inspirativna je, obojena smehom, kvalitetnim druženjem, konstatnim učenjem i razmenom znanja. Naša najveća vrednost su naši ljudi. Vodimo računa o potrebama naših zaposlenih, osmislili smo različite pogodnosti i aktivnosti zahvaljujući kojima smo i zvanično prepoznati kao kompanija koja pruža veliku podršku zaposlenima i njihovim porodicama. Fleksibilno radno vreme, rad van kancelarije, briga o zdravlju, uslovi koji omogućavaju roditeljima da lakše usklade poslovne i privatne obaveze, samo su neke od pogodnosti koje A1 Srbija nudi.

Sve otvorene pozicije možeš naći na https://jobs.a1.com/sr/prijavi-se/

Možda baš tebe tražimo. Iskoristi priliku i postani deo druge priče.