UPOZNAJTE ORGANIZACIONI TIM LETNJEG AKADEMSKOG SEMINARA

Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd do sada je uspešno organizovala 16 međunarodnih akademskih seminara, ove godine po prvi put organizujemo ovakav događaj na nacionalnom nivou, namenjen studentima tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih i stomatoloških fakulteta iz cele Srbije.

Kako trenutna situacija u zemlji i svetu otežava studentima putovanja van granica zemlje na studentske razmene, seminare i slične edukacije, BEST Beograd je odlučio da projekat koji tradicionalno okuplja studente iz Evrope ove godine posveti studentima iz Srbije.

Organizacioni tim projekta čini 7 mladih, entuzijastičnih studenata, čiji je cilj da učesnicima projekta pruže kvalitetno neformalno obrazovanje, kao i da ih motivišu da u narednim godinama posete neke od BEST-ovih seminara širom Evrope.

image

Glavni organizator seminara je Marija Ivković, student master studija Fakulteta organizacionih nauka. Kroz organizaciju i koordinisanje kako projektom tako i timom, Marija ima priliku da znanje stečeno na fakultetu primeni u praksi.

Jovana Mutić je koordinator za akademske odnose i idejni tvorac teme seminara, a ujedno i student druge godine Tehnološko – metalurškog fakulteta. Jovana ima zadatak da kroz saradnju sa profesorima Univerziteta u Beogradu obezbedi sadržajne i zanimljive akademske aktivnosti na danima projekta.

Uloga koordinatora za logistiku pripala je Mili Simić, studentu druge godine Tehnološko – metalurškog fakulteta. Smeštaj, prevoz, ishrana učesnika kao i logistika celokupnog projeketa su u njenim rukama.

Aleksandra Ristić, student Farmaceutskog fakulteta biće osoba koju će upoznati svaki učesnik seminara, jer je ona koordinator za ljudske resurse i biće zadužena da se na danima projekta svaki učesnik oseća prijatno.

Dobri odnosi sa kompanijama - sponzorima projekta su zaduženje Bojana Zemljaka, koordinatora za korporativnu saradnju i studenta treće godine Rudarsko – geološkog fakulteta.

Koordinator za društvene aktivnosti je Nikola Ranisavljević, student master studija Mašinskog fakulteta. Nikola će se pobrinuti da raznovrsnim društvenim aktivnostima oplemeni celokupni projekat i osigura nezaboravan provod za sve učesnike.

Ivana Đurđević je koordinator za odnose sa javnošću i student master studija Saobraćajnog fakulteta. Na danima projekta trudiće se da blicem fotoaparata zabeleži svaki vredan trenutak, dok je pre projekta njeno zaduženje da upozna što više potencijalnih učesnika i sponzora sa ciljem i načinom realizacije projekta.

Ovo je tim koji vredno radi na pripremi letnjeg akademskog seminara koji nosi naziv „BUDUĆNOST PROTETIKE – KORAK BLIŽE BIONIČKOM ČOVEKU“ koji će se održati u periodu od 10.-19. jula 2021. Pratite naš sajt, prijave za učešče na seminaru biće otvorene od 26. aprila.

VIDIMO SE!