O seminaru

Akademske informacije


Oblasti izučavanja: Protetika, Elektoronika, Nanotehnologije / Nanomaterijali, Veštačka inteligencija, Mehanika, Biomedicnsko inženjerstvo

Saržaj i tema: Tema obuhvata proces kreiranja inženjerskih rešenja za pomoć ljudima sa invaliditetom, uzimajući u obzir različite grane nauke koje su deo ovog procesa. Odgovara na pitanja koliko je kompleksno i specifično kreiranje proizvoda kao što je bionička proteza.

Ciljevi: Studenti će imati priliku da steknu osnovna znanja o tome kako kao inženjer u svojoj struci mogu da pristupe protetici i unaprede je. Moći će da sagledaju celokupan proces sa stanovišta različitih naučnih polja kao i da identifikuju svoje mesto u celokupnom procesu kreiranja rešenja koja menjaju svet na bolje.

Predavači: Nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu kao i stručnjaci iz oblasti koje obuhvata tema

Završni ispit: Studija slučajaInformacije za potencijalne učesnike seminara


Učesnici: Seminar je namenjen studentima osnovnih i master studija tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih fakulteta, kao i studentima stomatološkog fakulteta iz cele Srbije. Studenti na master studijama se vode kao peta godina studiranja prilikom prijava. Ukoliko si student na masteru u inostranstvu, možeš biti učesnik, ako si završio/la osnovne studije na nekom od fakulteta iz Srbije, da ti je master u inostranstvu (online) i da se bavi temom koju obrađujemo na seminaru.

Kriterijumi za odabir učesnika: Odabir učesnika vršiće se na osnovu motivacionih pisama i odgovora na pitanja prilikom popunjava forme za prijavu.Aranžman za učesnike

Naknada za seminar pokriva sledeće:

  • Smeštaj: Dom učenika

  • Hrana: Tri obroka (najmanje jedan topli obrok)

  • Prevoz: Javni prevoz i turistički autobus

  • Akademske aktivnosti

  • Deo društvenih aktivnosti: druženja, vikend putovanje, obilazak i izleti u Beogradu

Opšte informacije


Lokacija: Beograd

Datum: 10-19. jul 2021.

Organizator: BEST Beograd

Univerzitet: Univezitet u BeograduUslovi za učešće


Predznanje: Nije potrebno predznanje

Smeštaj: Obezbeđen smeštaj za sve učesnike seminaraAkademske aktivnosti


Akademska nivo seminara: Osnovni

Broj akademskih sati: 29 satiKotizacija


Naknada za seminar: 1500 din

Depozit: 2000 din
depozit će biti vraćen nakon seminara i predstavlja potvdru da će učesnik biti prisutan svih 10 dana trajanja seminara (postoji mogućnost izostanka zbog ispita)


Prijave


Možete se prijaviti u periodu: 26.04.-17.05. 2021.